Inschrijving pilot bij The Green East is open!

De inschrijfprocedure bij The Green East is geopend! Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden voor een plekje bij The Green East. Ook lees je wat de voorwaarden en huurprijs zijn.

De selectieprocedure

Wij zijn opzoek naar mensen die bij elkaar passen. Door middel van de onderstaande selectieprocedure kunnen wij de juiste groep samenstellen, zodat iedereen kan wonen in Harwoonie.

1. Controleer of je aan de voorwaarden voldoet:

2. Voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf je dan in door middel van een video.

We zijn benieuwd wie je bent en waarom je bij The Green East in een Harwooniewoning wil wonen. Vertel dit in een video. Het hoeft geen lange video te zijn, maximaal 1,5 minuut is voldoende. De video stuur je via WeTransfer op naar info@innovatiehubsalland.nl. Inspiratie nodig waarover je wat kunt vertellen? Bekijk de punten hieronder.

Harwoonie project The Green East

3. Een kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van de video’s maken we een eerste selectie en voeren we kennismakingsgesprekken. Wij vertellen je meer over Harwoonie en horen graag meer van je over je motivatie.

4. Wonen in Harwoonie

Mochten we jou helemaal super vinden voor Harwoonie, dan ontvang je de contracten ter inzage. Ben je het met de contracten eens, dan kun je ze ondertekenen om te gaan wonen in Harwoonie. We maken daarna een afspraak om de andere bewoners te ontmoeten. Want fijn wonen doe je samen!

De huurprijs

De huurprijs van Harwoonie bedraagt €670,- per maand (kale huur). Vanaf 23 jaar is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. 

Vragen? Je vindt een aantal antwoorden hieronder. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@innovatiehubsalland.nl of  +31 6 86 88 65 26 

De woningen zijn vanaf midden oktober 2022 beschikbaar.

De woningen hebben allemaal een eigen keuken/woonkamer, badkamer, slaapkamer en voordeur. Er is een aansluiting voor wasmachine in de woning aanwezig.

Als je in Harwoonie woont ga je op de eerste dag buurtmaken. Je stelt jezelf voor aan mensen in de omgeving van harwoonie. Je organiseert samen met de andere harwooniebewoners een kennismakingsmoment.

Nee, de woningen zijn niet gemeubileerd.

Het leveren van een maatschappelijke bijdrage is bijvoorbeeld het geven van training bij een sportvereniging, vrijwilliger zijn bij een dorpsfeest, betrokken zijn bij het bestuur van plaatselijk belang, etc. Alles waarvoor jij je vrijwillig inzet en waar anderen in de regio baat bij hebben.

De woningen zijn volledig gasloos. Ze zijn aangesloten op het water- & elektriciteitsnet. 

We vinden het belangrijk dat mensen uit de regio komen. Dat ze een binding hebben en dat ons initiatief bijdraagt aan een levendig Salland. Je woont in de buurt als je uit Salland komt. Bijvoorbeeld uit Raalte, Broekland, Elshof, Heino, Heeten of Mariënheem.

ZEKER WETEN DAT JE HET LAATSTE NIEUWS OVER HARWOONIE WILT ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!