Flexwonen in Olst-Wijhe

76 flexwoningen in Olst en Wijhe

Dat er een woningnood is weet inmiddels iedereen. Ook in onze provincie. En dat probleem is op de reguliere manier niet snel opgelost. Het vinden van nieuwe woningbouwlocaties kost tijd, laat staan het bouwen van die woningen. Daarom heeft de Gemeente Olst-Wijhe, SallandWonen en innovatie hub Salland in samenwerking met Harwoonie 76 flexwoningen in de dorpen Olst en Wijhe gerealiseerd, voor mensen die nu een woning nodig hebben!

Een eigen woning voor starters tussen 18 en 28 jaar, spoedzoekers (bijvoorbeeld door echtscheiding) en Oekraïense vluchtelingen.

Voor al deze doelgroepen is het moeilijker om een woning te vinden in onze regio. Harwoonie is daarvoor de oplossing! Met deze gedachte had Harwoonie al 7 flexwoningen gerealiseerd op het terrein van The Green East in Raalte.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van deze woningen dan kunt u meer informatie vinden op de sites van Gemeente Olst-Wijhe of woningbouwvereniging SallandWonen.

Van impressie naar realisatie...

Vorige slide
Volgende slide

Impressies van Harwoonie flexwoningen.

Vorige slide
Volgende slide

Bouwproces flexwoningen Olst-Wijhe.

Vorige slide
Volgende slide

Realisatie flexwoningen Olst-Wijhe.

Wij gaan de uitdaging aan om ook in andere gemeenten in onze provincie op korte termijn tijdelijke woningen te realiseren! Interesse? Neem dan gerust via de mail contact met ons op! Of bel Ian of Willem, zij gaan graag met u om tafel!