Modelwoningen Heerde

Modelwoningen Heerde

Onze nieuwe model-flexwoningen

Bij Harwoonie streven we naar vooruitgang in het creëren van moderne en duurzame woonoplossingen. Voor woonstichting Triada in Heerde hebben wij twee model-flexwoningen gerealiseerd in samenwerking met onze vaste partner Lagemaat B.V. uit Heerde.

Kennismaken met flexwonen

Het doel van dit project is om inwoners van de drie gemeentes waarin Woonstichting Triada actief is, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het concept. Flexwonen is de toekomst van duurzaam en comfortabel wonen, en we zijn er trots op dat we hieraan bijdragen.

Woongenot

Maar wat maakt een flexwoning zo speciaal? Het antwoord is eenvoudig: woongenot zonder compromissen. Onze model-flexwoningen bieden alle comfort en functionaliteit van een ‘gewone’ woning, maar met een extra laag duurzaamheidslabel.

De gevel van deze woningen is bedekt met circulair verduurzaamd hout, wat niet alleen bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid, maar ook een warme en uitnodigende uitstraling geeft. Hier kunnen bewoners genieten van een gezellige en knusse sfeer, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

Duurzaamheid tot in de details

Bij Harwoonie hechten we veel waarde aan duurzaamheid, en dat ziet u terug in elk aspect van onze flexwoningen. Het straatwerk rondom de woningen is circulair, wat resulteert in een buitenomgeving die niet alleen mooi is, maar ook super duurzaam. Het is ons kleine gebaar naar een betere wereld.

Vorige slide
Volgende slide

Wij gaan de uitdaging aan om ook in andere gemeenten in onze provincie op korte termijn tijdelijke woningen te realiseren! Interesse? Neem dan gerust via de mail contact met ons op! Of bel Ian of Willem, zij gaan graag met u om tafel!